Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν για πρώτη φορά, την έναρξη του προγράμματος «Πράσινη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση ανθρώπινου δυναμικού στην Κύπρο - Επικοινωνιακές τεχνικές και δεξιότητες».

Απευθύνεται σε:

Εργοδοτούμενους σε ιδιωτικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίες ακολουθούν ή ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές και θα ήθελαν να τις προβάλουν στo πλαίσιo της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της εταιρίας. Παράλληλα, η κατάρτιση αυτή ανταποκρίνεται στους στόχους της ΕΕ για τη διεύρυνση του διαλόγου για το Περιβάλλον και την Αειφορία, μεταξύ των κοινωνικών εταίρων (European Commission, Employment and Social Affairs).

Χώρος Πραγματοποίησης Προγράμματος: Το πρόγραμμα διάρκειας 21 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick www.frederick.ac.cy/EKEK , 22394489, ή να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή του προγράμματος, Δρ Κουνναμά Κωνσταντίνο, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγης: 15,16,17 Ιουνίου απο τις 9:00 μέχρις τις 16:30 και 18 Ιουνίου απο τις 9:00 μέχρι τις 12:30.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος