Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick σε συνεργασία με το νηογνώμονα DNV GL ανακοινώνουν τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με θέμα 'Shipping for Non-Shipping Professionals'.

Το πρόγραμμα επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου και αφορά επαγγελματίες της ναυτιλιακής ή/και παραναυτιλιακής βιομηχανίας (π.χ. μεσίτες ναυτιλιακών συμβάσεων, ασφαλιστές, πράκτορες ναυτιλιακών υπηρεσιών, δικηγόρους ναυτιλιακών ή εμπορικών υποθέσεων, επισκευαστικές μονάδες πλοίων, προμηθευτές ναυτιλιακού εξοπλισμού κ.α).

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 15-19 Απριλίου 2019 (14:15-18:30)

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστήμιο Frederick, Λεμεσός

Περισσότερες πληροφορίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για διευκρινήσεις και εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε στο 25730975 / 22394489 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..