Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο FREDERICK ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα κατάρτισης ενεργειακών ελεγκτών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργοδοτούμενους επιχειρήσεων και άνεργους και είναι εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ. Επίσης είναι εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Ενέργειας και έχει σκοπό την εγγραφή των καταρτιζόμενων στο μητρώο ενεργειακών ελεγκτών που τηρεί η Υπ.Ενέργειας.

Το προσφερόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά την κατηγορία Α (ενεργειακοί έλεγχοι σε κτίρια) και κατηγορία Β (ενεργειακοί έλεγχοι σε βιομηχανίες).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή οποιουδήποτε φυσικού προσώπου στο μητρώο ενεργειακών ελεγκτών είναι, πέραν της παρακολούθησης των εγκεκριμένων σεμιναρίων και η επιτυχία σε εξετάσεις τις οποίες θα διοργανώσει το Πανεπιστήμιο Frederick, ως εγκεκριμένο από την Υπηρεσία Ενέργειας εξεταστικό κέντρο. Απαραίτητη είναι επίσης η εμπειρία όπως καθορίζεται από τη σχετική νομοθεσία ΚΔΠ 184_2012 - Ενεργειακοί Ελεγκτές Κανονισμοί του 2012.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 120 ώρες, θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουλίου 2019.

Για δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ απευθυνθείτε στο 22394489 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ενημερωτικό Φυλλάδιο