Ημερίδες Ενημέρωσης Πανεπιστημίου

Επικοινώνησε μαζί μας


Ημερομηνίες

Ημερίδες ενημέρωσης Πανεπιστημίου Frederick στην Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλεί σε ημερίδες ενημέρωσης που διοργανώνει σε Αθήνα, Χανιά, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Λάρισα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Πάτρα και Τρίπολη, από τις 24 Αυγούστου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στις ημερίδες θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με λειτουργούς του Γραφείου Εισδοχής του Πανεπιστημίου και να ενημερωθείτε σχετικά με:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής συμπληρώνοντας την πιο πάνω φόρμα

 

Το Πανεπιστήμιο Frederick Κύπρου είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστημίου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και παρέχει αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε επίπεδό Πτυχίου, Μάστερ, και Διδακτορικού.

Το Πανεπιστήμιο Frederick γιορτάζει φέτος μια ιστορία 50 χρόνων ποιοτικής προσφοράς στην ανώτατη εκπαίδευση της Κύπρου και με τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του εγγυάται την εκπαίδευση των νέων. Οργανωμένο σε έξι (6) Σχολές και δεκαεπτά (17) Τμήματα, παρέχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών για ποιοτική φοίτηση.

Το Πανεπιστήμιο είναι αναγνωρισμένο και στην Ελλάδα από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές προς τα Ελληνικά ΑΕΙ. Τα πτυχία του αναγνωρίζονται από τα επαγγελματικά σώματα και επιτρέπουν στους απόφοιτους του να απολαμβάνουν τα σχετικά επαγγελματικά δικαιώματαΣχολές και Προγράμματα

Επίλεξε τη Σχολή που σε ενδιαφέρει και μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών