ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων για τις υποτροφίες Chevron - Πανεπιστημίου Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick και η Chevron ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις δύο (2) υποτροφίες διδάκτρων που προκηρύχθηκαν για νεοεισερχόμενες φοιτήτριες πτυχιακού προγράμματος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου το ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Η αξιολόγηση έγινε από ειδική επιτροπή με μοριοδότηση που έλαβε υπόψη τις ακαδημαϊκές επιδόσεις της κάθε αιτήτριας, καθώς και την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της.

Πρόκειται για μία πλήρη υποτροφία και μία υποτροφία ύψους 80% για το πρώτο έτος σπουδών. Μετά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, μέρος της υποτροφίας θα ανανεώνεται ανά εξάμηνο λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική επίδοση (Σ.Σ.Μ.Ο.Β.) της φοιτήτριας κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο, με βάση το υφιστάμενο πρόγραμμα υποτροφιών του Πανεπιστημίου Frederick “To all women and girls: Join the Journey in Engineering and Technology”.
H Chevron, ένας από τους κορυφαίους ενεργειακούς κολοσσούς στον κόσμο, και το Πανεπιστήμιο Frederick συνεργάστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά μέσα από την πρωτοβουλία, με σκοπό να ενθαρρύνουν περισσότερες γυναίκες να επιλέξουν σπουδές και επαγγελματική πορεία στους τομείς STEM (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις της υποεκπροσώπησης των γυναικών στη Μηχανική και την Τεχνολογία και στο πλαίσιο του κοινού στόχου προώθησης της ισότητας των φύλων.

Οι αιτήτριες που εξασφάλισαν υποτροφία γνωστοποιούνται πιο κάτω με το αρχικό του ονόματός τους, το αρχικό του επωνύμου τους και τα 4 τελικά ψηφία του αριθμού της πολιτικής τους ταυτότητας. Οι δικαιούχες θα ενημερωθούν και γραπτώς με σχετική επιστολή.

  • Πλήρης υποτροφία για το πρώτο έτος σπουδών
    ΑΓ - 3196
  • Υποτροφία ύψους 80% για το πρώτο έτος σπουδών
    ΝΜ - 8605
Τις καλωσορίζουμε ως υπότροφους του Πανεπιστημίου Frederick και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους, ενώ ευχαριστούμε θερμά όλες τις υποψήφιες που υπέβαλαν αίτηση.
Previous article icon-grid View all articles Next article