ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ημερίδα «Μεταναστευτικό και Ψυχική Ανθεκτικότητα»

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστημών και η Μονάδα Ψυχικής Ανθεκτικότητας του Πανεπιστημίου. 
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ακτιβιστής υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, συγκλόνισε όσους και όσες βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λεμεσό και άκουσαν τη μαρτυρία του ως διασώστης στις θάλασσες της Μεσογείου. Η Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγήτρια Λουκία Δημητρίου, ο Δρ Σταύρος Πάρλαλης, ο Δρ Ανδρέας Παναγιώτου και η Δρ Νάνσια Κυριάκου με τις εισηγήσεις τους αναφέρθηκαν σε θέματα που άπτονται της ψυχικής ανθεκτικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Ευχαριστούμε την κ. Χριστίνα Τσιαμπαρτα η οποία παρουσίασε τα κοινωνικά προγράμματα υποστήριξης του Δήμου Λεμεσού και τις κ. Όλγα Κομήτη, εκπρόσωπο του UNHCR Cyprus, την κ. Νατάσσα Φρειδερίκου Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου και την Καθηγήτρια Ρίτα Παναούρα, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών οι οποίες χαιρέτισαν την εκδήλωση.

iasonas apostolopoulos migration mental resilence
Previous article icon-grid View all articles Next article