Ο ελληνοκύπριος διαπραγματευτής και έγκριτοι νομικοί συζητούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Πανεπιστήμιο Frederick: Ο ελληνοκύπριος διαπραγματευτής και έγκριτοι νομικοί συζητούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.              

Την Πέμπτη στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:30 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» το Πανεπιστήμιο Frederick με πρωτοβουλία του Τμήματος Νομικής διοργανώνει ειδική θεματική εκδήλωση κατά την οποία:

Ο ελληνοκύπριος διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης ενημερώνει για τις εξελίξεις και τις προοπτικές των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού. Οι έγκριτοι νομικοί Δρ Κύπρος Χρυσοστομίδης και Παναγιώτης Δημητρίου αναλύουν το ζήτημα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου αντίστοιχα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Χαιρετισμό, θα απευθύνει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, κ. Κώστας Κληρίδης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει  ο Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick Δρ Χρίστος Κληρίδης.

Το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει αυτή την υψηλού επιπέδου ανοιχτή εκδήλωση, την πρώτη για το νέο ακαδημαϊκό έτος, στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας του για την εποικοδομητική συμμετοχή του Ιδρύματος σε όσα απασχολούν έντονα την κοινωνία μας. Επιχειρεί έτσι, να συμβάλλει στην καλλιέργεια κουλτούρας διαλόγου μέσω της  ορθολογικής και επιστημονικής ενημέρωσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ