Παν. Frederick: Επιβεβαίωση της άριστης εφαρμογής του Erasmus+ από λειτουργό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

To Πανεπιστήμιο Frederick επισκέφτηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, η λειτουργός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, κα Daphne Scherer. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο καιρό μετά την επιλογή του Πανεπιστημίου Frederick από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα από τα λίγα Ευρωπαϊκά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ξεχώρισαν για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος Erasmus+ κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2014/2015.

Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η ενημέρωση για την πολιτική και τους στόχους του Πανεπιστημίου Frederick όσον αφορά το πρόγραμμα Erasmus+, καθώς επίσης και για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την προώθηση και τη διάδοση του προγράμματος.

Η κα Scherer είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από φοιτητές, που έχουν επωφεληθεί μέσω του προγράμματος Erasmus+, για την εμπειρία τους. Επιπλέον, συνομίλησε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Καθηγητή Γιώργο Δημοσθένους, την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας κα Νατάσσα Φρειδερίκου, την υπεύθυνη λειτουργό του Γραφείου Κινητικότητας, κα Μαριάννα Μιχαήλ, καθώς επίσης και με μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Μετά τη συνάντηση, η κα Scherer συνεχάρη το Πανεπιστήμιο για την άριστη λειτουργία του Γραφείου Κινητικότητας, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι το Πανεπιστήμιο Frederick άξια θεωρείται παράδειγμα προς μίμηση για τις καλές πρακτικές εφαρμογής του προγράμματος Erasmus+.