ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ FREDERICK ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΗ

Η ετήσια έκθεση του Τμήματος Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick στην Πύλη Αμμοχώστου, έχει πια καταξιωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά και αναμενόμενα εικαστικά γεγονότα του τόπου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως το συγκεκριμένο Τμήμα, χρόνια τώρα συλλέγει διεθνή και Κυπριακά βραβεία με τον ίδιο ρυθμό, βραβεία που πια έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 120 κορυφαίων διακρίσεων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19:30. Στους χώρους της Έκθεσης συνυπάρχουν τα έργα των φοιτητών και αποφοίτων των προγραμμάτων σπουδών των Γραφικών Τεχνών, του Σχεδιασμού Χώρων, της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και του Σχεδιασμού Μόδας και Εικόνας.

Φέτος, η έκθεση περιλάμβανε επίδειξη μόδας που αποκάλυψε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των φοιτητών στον απαιτητικό χώρο της ένδυσης. Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε τη μέρα των εγκαινίων και εκεί παρουσιάστηκαν δουλειές των φοιτητών και αποφοίτων του προγράμματος Σχέδιο Μόδας και Εικόνας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 17 Ιουνίου και θα λειτουργεί κάθε μέρα 10:00 με 13:00 το πρωί και, 17:00 με 20:00 το απόγευμα.