ΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ ΩΣ ΤΙΣ 11/11/2016

H 1η Παγκύπρια Πανεπιστημιακή Προσομοίωση Μοντέλου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ModelUnitedNations) έρχεται στο Πανεπιστήμιο Frederick, με πανηγυρική έναρξη υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Πανεπιστήμιο Frederick αναζητά εθελοντές για την κάλυψη της οπτικοακουστικής, γραπτής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας αυτού του μοναδικού γεγονότος!

 

 

 

Τι θα συμβεί;

Το «Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών» (Model UN-MUN), αποτελεί τον πιο επιτυχημένο, ίσως θεσμό, πρόσκλησης μαθητών και φοιτητών, σε ειδικά εργαστήρια προσομοίωσης των τρόπων εργασίας στα θεσμικά όργανα ενός κορυφαίου υπερεθνικού φορέα.

Πιο συγκεκριμένα, τo Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, έχει την τιμή να φιλοξενήσει και να διοργανώσει στο διάστημα 18-20 Νοεμβρίου 2016 το FREDMUN-CYPRUS 2016 (Frederick Model United Nations), υποδεχόμενο φοιτητές από 25 Πανεπιστήμια που θα αναλάβουν το ρόλο των «Διπλωματών».

Πώς θα γράψεις μαζί μας ιστορία;

Καλύπτοντας επικοινωνιακά κάθε λεπτό της διοργάνωσης με τις τεχνικές σου δεξιότητες, τη διεισδυτική σου ματιά και τον ορθό γραπτό σου λόγο, υπό την καθοδήγηση των διοργανωτών. Συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε:

  • 2 - 3 Φωτογράφους, για λήψη φωτογραφιών και βίντεο και
  • 2 - 3 Δημοσιογράφους, με πολύ καλή γραπτή και προφορική γνώση της Αγγλικής γλώσσας για την καθημερινή ηλεκτρονική αναμετάδοση της διοργάνωσης στα Αγγλικά.

Γιατί να γίνεις εθελοντής/τρια;

  • Για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου σημείωμα λαμβάνοντας πιστοποιητικό προσφοράς.
  • Για να συμβάλλεις ενεργά σε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο θεσμό και να παρευρεθείς στην εναρκτήρια τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.
  • Για να αναπτύξεις το επαγγελματικό σου δίκτυο και να γνωρίσεις φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες διευκρινήσεις/πληροφορίες εδώ.