ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ ΤΙΣ 24/4/17!

Τι είναι;

Σε συνέχεια των υποτροφιών που με επιτυχία εξασφαλίζουν κατά τα τελευταία έτη απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Frederick, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσφέρει σε δύο (2) τελειόφοιτους ή/και απόφοιτους τη δυνατότητα να σπουδάσουν στην Κίνα, με πλήρη υποτροφία.

Η υποτροφία καλύπτει το κόστος των διδάκτρων  και βιβλίων για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, το κόστος διαμονής , το κόστος ιατρικής περίθαλψης και τα βασικά μηνιαία έξοδα διαβίωσης. 

Ποια είναι τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών; Τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται στα Αγγλικά;

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα 2000 περίπου μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα από τα 200 περίπου Πανεπιστήμια της Κίνας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών.

Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα μέσω του συγκεκριμένου σχεδίου υποτροφιών μπορείς να βρεις εδώ

Επιπρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες μπορείς να βρεις και εδώ

Δες τα Πανεπιστήμια, τα προγράμματα σπουδών και τους απόφοιτους που εγκρίθηκαν κατά τα προηγούμενα έτη: 2013, 2014, 2015, 2016.

Δες τις εμπειρίες και τις περιπέτειες των φοιτητών μας εδώ.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

  1. Επίλεξε ένα πρόγραμμα σπουδών και έως τρία Πανεπιστήμια που το προσφέρουν,
  2. Ετοίμασε το βιογραφικό σου σημείωμα στην Αγγλική γλώσσα,
  3. Ετοίμασε ένα πλάνο σπουδών/ερευνητική πρόταση (study plan/ research proposal) 800 περίπου λέξεις σε έκταση στην Αγγλική γλώσσα

και στείλε τα όλα μέσω email  ως και την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στις 12.00μ.μ. το αργότερο εδώ: ad.as@frederick.ac.cy 

Αθηνά Σκοταρά
Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης
Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος (πίσω από το κεντρικό κτίριο)
Πανεπιστήμιο Frederick
Τηλ.22394394 (εσωτερικό 43135)

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους από την αρμόδια επιτροπή του πανεπιστημίου την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017.

Θα εγκριθούν δύο άτομα και θα επιλεγούν επιπλέον δύο επιλαχόντες. Τα άτομα που θα εγκριθούν θα λάβουν καθοδήγηση από το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης  και θα ξεκινήσουν άμεσα την απαιτούμενη διαδικασία, καθώς αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 το αργότερο. 

Για διευκρινήσεις και βοήθεια στην προετοιμασία των εγγράφων: 

Αθηνά Σκοταρά
Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης
Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος (πίσω από το κεντρικό κτίριο)
Πανεπιστήμιο Frederick
Τηλ.22394394 (εσωτερικό 43135), e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Poster