Το FREDMUN ταξιδεύει στη Νίκαια!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία και διεθνής αναγνώριση έρχεται για το FREDMUN (Frederick Model United Nations), το Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών που θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο Frederick από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017, με την επίσημη υποστήριξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Μετά τις ιδιαίτερα πετυχημένες αποστολές φοιτητών του Πανεπιστημίου Frederick σε προσομοιώσεις Διεθνών Οργανισμών στην Ελλάδα (ThessISMUN, RhodesMRC), ομάδα φοιτητών του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου μας υπό την ακαδημαϊκή καθοδήγηση του Λέκτορα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, Δρος Κωνσταντίνου Κουρούπη, θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια της Γαλλίας, στο Πανεπιστήμιο της Νίκαιας (MUNICE), το χρονικό διάστημα από 8 έως 11 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι φοιτήτριες Ερμιόνη Τζηρίδου, Πηνελόπη Χαραλάμπους και Μαρίνα Γκουρτζίεβα θα εκπροσωπήσουν το Πανεπιστήμιο Frederick στο MUNICE. Πρόκειται για τη μοναδική εκπροσώπηση από όλα τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, η οποία συμβάλλει στην παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε αναγνωρισμένα διεθνή fora και συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου στη Νίκαια, θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο ακαδημαϊκών προσομοιώσεων, του FREDMUN και του MUNICE.

Το Πανεπιστήμιο Frederick αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη διεθνή του διάσταση και τη μοναδικότητά του στη διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα. Ο θεσμός του FREDMUN εξαπλώνεται και δηλώνει τη δυναμική του παρουσία στα διεθνή εκπαιδευτικά δρώμενα.

Ως Πανεπιστήμιο Frederick ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και θερμά συγχαρητήρια στην αποστολή του Πανεπιστημίου μας, η οποία αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για νέες και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!