ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Το Υπουργείο Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας της Ιταλίας ανακοινώνει την παροχή υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 (1η Οκτωβρίου 2018 – 30 Σεπτεμβρίου 2019).

Το ύψος της υποτροφίας ανέρχεται στα 900 Ευρώ μηνιαίως και μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι και για εννέα (9) μήνες για παρακολούθηση μαθημάτων επιπέδου Μάστερ, για παρακολούθηση μαθημάτων διδακτορικού επιπέδου, για διεξαγωγή έρευνας, για παρακολούθηση μαθημάτων σε εξειδικευμένες Σχολές (Arts, Music & Dance) και μέχρι τρείς (3) μήνες για μαθήματα εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας και πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα κριτήρια επιλογής μπορείτε να βρείτε τη σχετική προκήρυξη εδώ

Γενικές πληροφορίες για σπουδές στην Ιταλία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://studyinitaly.esteri.it/

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέχρι τις 30 Απριλίου 2018 (15:00 ώρα Κύπρου). Για την υποβολή αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Πρεσβεία της Ιταλίας στη Λευκωσία τηλ. 22-357635 ή/και με  την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Frederick This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.