ΤΟ FREDMUN ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει και φιλοξενεί στις 21-24 Νομεβρίου 2018, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Κύπρο, την Προσομοίωση Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με την επίσημη υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού. Το FredMUN, διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, προσδίδοντας με τον τρόπο αυτό ξεχωριστό κύρος στον θεσμό.

Οι αιτήσεις άνοιξαν το Καλοκαίρι του 2018 και συνεχίζονται, ενώ πρόκειται να λήξουν σε περίπου 20 μέρες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, αφού θα κληθούν να συζητήσουν και να δώσουν λύσεις σε κορυφαία διεθνή ζητήματα, όπως η τρομοκρατία, η φτώχεια, η ανεργία, λειτουργώντας σύμφωνα με τους κανόνες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Οι συμμετέχοντες, μετά το τέλος των συνεδριάσεων, θα μπορέσουν να απολαύσουν διασκεδαστικές δραστηριότητες στη Λευκωσία.

Μη χάνετε καιρό! Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του FredMUN (http://www.fredmun.org/registration/application-form) και γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!