Έντονη παρουσία του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick στο 25ο Παγκύπριο Συνέδριο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής

Έντονη ήταν και φέτος η παρουσία του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick στο 25ο Παγκύπριο Συνέδριο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής «Νοσηλευτές και Μαίες: Ηγετική Φωνή για το Δικαίωμα στην Υγεία».

Συγκεκριμένα, ακαδημαϊκοί, φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος συμμετείχαν στην επιστημονική και οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και παρουσίασαν ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα που άπτονται των ερευνητικών δράσεων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick στους τομείς της νοσηλευτικής προσομοίωσης, εντατικής νοσηλευτικής, διοίκησης μονάδων και υπηρεσιών υγείας, φροντίδας τραυμάτων και ελκών, οικογενειακής φροντίδας υγείας, σχολικής νοσηλευτικής, ποιότητας ζωής.

Επιστημονικές εισηγήσεις έκαναν οι πιο κάτω ακαδημαϊκοί, φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Ακαδημαϊκοί: Μαρίτσα Γουρνή, Γιώργος Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Αργυριάδης, Ευανθία Ασημακοπούλου, Γεωργία Κουλέρμου, Χαράλαμπος Τριάντης, Ιωάννης Δημητρακόπουλος, Δάφνη Καϊτελίδου, Αγάθη Αργυριάδη, Μάριος Σαρπέτσας. 

Φοιτητές και απόφοιτοι: Μικαέλλα Συμεού- Κωνσταντίνου, Άντρη Ευσταθίου, Ισαβέλλα Σαβούλλα Χριστοφίδου, Κωνσταντίνα Ιωάννου, Άντρια Φιλίππου, Αντωνία Νικολάου, Κυριάκος Ανδρέου, Φοίβος Ιωάννου.  

Επίσης, οι πρωτεύσαντες απόφοιτοι του Τμήματος Νοσηλευτικής Κωνσταντίνα Ιωάννου (Πτυχίο Γενικής Νοσηλευτικής) και Παναγιώτου Θεονίτσα (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κοινοτική  Φροντίδα Υγείας) βραβεύθηκαν από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών, ως οι απόφοιτοι που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα προγράμματα σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο Frederick. Το Τμήμα Νοσηλευτικής συγχαίρει θερμά τους αποφοίτους και το ακαδημαϊκό προσωπικό και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες που συμβάλλουν στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης.

Τέλος το Τμήμα συγχαίρει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών για την άρτια διοργάνωση του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου.