Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν για πρώτη φορά, την έναρξη του προγράμματος «Βιώσιμη κινητικότητα σε έξυπνες πόλεις».

Σκοπός του προγράμματος: Η κατάρτιση σε τεχνικές και εφαρμογές βιώσιμης αστικής κινητικότητας, με χρήση σε συγκοινωνιακές, περιβαλλοντικές και άλλου τύπου, μελέτες.

Σε ποιους απευθύνεται: Η βασική ομάδα των υποψήφιων εκπαιδευόμενων αναμένεται να αποτελείται από μηχανικούς του ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενους ως μελετητές ή τεχνικούς σύμβουλους σε γραφεία μελετών που ασχολούνται με τον σχεδιασμό πολεοδομικών έργων και υποδομών, τον σχεδιασμό μεγάλων ιδιωτικών έργων, την εκτίμηση κυκλοφοριακών επιπτώσεων και την εκπόνηση συγκοινωνιακών μελετών, την εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων ή την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα σχετικά με τη διεκδίκηση προγραμμάτων ευρωπαϊκής ή εθνικής χρηματοδότησης. Οι υποψήφιοι μπορεί να έχουν μικρή ή μεγάλη εμπειρία στα πιο πάνω θέματα, αρκεί να έχουν συναφή ακαδημαϊκά προσόντα.

Χώρος διεξαγωγής προγράμματος: Το πρόγραμμα διάρκειας 42 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία (Αναλυτικό Ωρολόγιο Πρόγραμμα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 14,15,16 και 21,22,23 Νοεμβρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το Έντυπο Εγγραφής και τη Δήλωση Συναίνεσης (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) και ακολούθως να τα προωθήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο ΦΑΞ: 22349555.