ΕΝΑΡΞΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες

Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Η συμπλήρωση της φόρμας γίνεται για σκοπούς αξιολόγησης της αίτησής σας. Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των πληροφοριών μου.
Αναγνωρίζω ότι το Πανεπιστήμιο Frederick μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω:
Επιλέξτε τουλάχιστον μια μέθοδο επικοινωνίας

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΑΙΧΜΗΣ

Δια ζώσης και εξ αποστάσεως

Στο Πανεπιστήμιο Frederick έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Μέσα από μια διαδικασία συνεχούς επικαιροποίησης και ανανέωσης, όλα τα προγράμματα εμπλουτίζονται με νέα μαθήματα, ώστε να βρίσκεσαι ως απόφοιτος πάντα στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Σήμερα προσφέρουμε πέραν των 30 μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, δια ζώσης και εξ αποστάσεως. Τα περισσότερα από τα μεταπτυχιακά προγράμματά μας είναι μοναδικά στην Κύπρο και παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εξειδίκευσης, ώστε να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που σου δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

Έχουμε επίσης αναπτύξει ένα σύγχρονο, καινοτόμο εκπαιδευτικό πλαίσιο για την προσφορά ποιοτικών εξ αποστάσεως προγραμμάτων σπουδών με βάση διεθνή πρότυπα. Από την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 βρισκόμαστε ανάμεσα στα λίγα Πανεπιστήμια της Ευρώπης που έλαβαν το Πιστοποιητικό Αριστείας E-xcellence Label for Associates in Quality από το European Association of Distance Teaching Universities - EADTU). Επίσης, σε συνέχεια της περσινής πρωτιάς του στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick σημείωσε ακόμη ψηλότερες επιδόσεις με βάση τα φετινά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογία Α (την ψηλότερη βαθμολογία) σε 9 κατηγορίες, ενώ κατατάχθηκε Νο 201 ανάμεσα σε 1070 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη γενική κατάταξη στην οποία τα Πανεπιστήμια αξιολογούνται με βάση όλα τα κριτήρια.

Επιπρόσθετα, προσφέρουμε υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση στο πρώτο τους πτυχίο, καθώς και σχέδια οικονομικής βοήθειας με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Το έμπειρο ακαδημαϊκό μας προσωπικό, το υψηλό επίπεδο σπουδών, η ερευνητική μας δραστηριότητα, το φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον συνδυασμένο με την τοπική και διεθνή αναγνώριση των προγραμμάτων μας, οι δεσμοί μας με ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς και η ζωντανή και δραστήρια κοινότητά μας αποτελούν την εγγύηση για μια πετυχημένη πορεία!

Σημείωση:  Όσοι φοιτητές επιθυμούν να εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο 2021 στα Συμβατικά (Δια ζώσης) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick, με βάση την απόφαση της Συγκλήτου, θα έχουν τη δυνατότητα να  παρακολουθήσουν τα μαθήματα του εξαμήνου χωρίς φυσική παρουσία.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, τον επίσημο φορέα αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.

Προγράμματα

Σπουδών

Το Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργεί με πέντε Σχολές και προσφέρει πέραν των 30 αξιολογημένων και αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, στους τομείς των Τεχνών, της Επικοινωνίας και ΜΜΕ, της Μηχανικής, της Πληροφορικής, της Αρχιτεκτονικής, της Διοίκησης, της Ναυτιλίας, της Υγείας, των Επιστημών της Αγωγής, των Κοινωνικών Επιστημών.

Ερευνητική

Δραστηριότητα

Βασικός πυλώνας της πανεπιστημιακής εμπειρίας είναι η ανάπτυξη της έρευνας και η αναζήτηση της νέας γνώσης. Μέσα στην τελευταία δεκαετία έχουν αναπτυχθεί εργαστήρια αιχμής σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου, πολλά από τα οποία διαπρέπουν και ξεχωρίζουν διεθνώς.

Ενεργοί

Φοιτητές

Μέσω της καινοτομίας «Ενεργοί Φοιτητές», το Πανεπιστήμιο έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικών μονάδων (Units) που προσφέρουν μη-τυπική εκπαίδευση και προωθούν την εμπλοκή των φοιτητών του σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, προγράμματα και μαθησιακές εμπειρίες. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες και οργανισμούς.

facebook youtube instagram

©2020 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

Search