ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

H Σχολή με τη μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο των τεχνών και επικοινωνίας στην Κύπρο

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες

Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Η συμπλήρωση της φόρμας γίνεται για σκοπούς αξιολόγησης της αίτησής σας. Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των πληροφοριών μου.
Αναγνωρίζω ότι το Πανεπιστήμιο Frederick μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω:
Επιλέξτε τουλάχιστον μια μέθοδο επικοινωνίας

Άρχισε, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές σου με σιγουριά και ασφάλεια

Με εφόδια την τεχνογνωσία και εμπειρία μας στη διαδικτυακή εκπαίδευση και ακολουθώντας τη φοιτητοκεντρική μας προσέγγιση, η οποία αποτελεί διαχρονικά κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας, εγγυόμαστε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα αρχίσεις, θα συνεχίσεις και θα ολοκληρώσεις τις σπουδές σου με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή σου ένταξη στην κοινότητά μας και την αδιάλειπτη συνέχιση της ακαδημαϊκής σου πορείας, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας.

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Επιλέγοντας τη Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick, επιλέγεις τη Σχολή με τη μεγαλύτερη ιστορία στον χώρο των τεχνών και επικοινωνίας στην Κύπρο, η οποία έχει καθιερωθεί ως κέντρο αριστείας στους συγκεκριμένους τομείς.

Στα προγράμματα Τεχνών και του Σχεδιασμού (Graphic Design, Digital Design, Interior Design, Fashion Design, Moving Image) υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση στη μάθηση, η οποία μας καθοδηγεί σε όλες μας τις δραστηριότητες. Εστιάζουμε στη σωστή ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δημιουργία κριτικής σκέψης, μεταφέροντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές, ώστε να μπορέσεις να διακριθείς στην επαγγελματική κοινότητα στην οποία θα ενταχθείς μετά την αποφοίτησή σου.

Άρρηκτα συνδεδεμένος με τους στόχους της Σχολής είναι και ο τομέας της Επικοινωνίας, όπου το Πανεπιστήμιο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα έρευνας στην Κύπρο. Κεντρικό στοιχείο στα προγράμματά μας είναι η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω συστηματικής πρακτικής άσκησης και εργαστηρίων.

Στα προγράμματα σπουδών μας, θα έχεις την ευκαιρία να διδαχτείς από διακεκριμένους αρχιτέκτονες, εικαστικούς, σχεδιαστές, κριτικούς, ιστορικούς, θεωρητικούς επικοινωνίας, δημοσιογράφους, κοινωνιολόγους και άλλους ακαδημαϊκούς, με πλούσιο έργο και διεθνή αναγνώριση.

Δεν είναι τυχαίο που οι φοιτητές και απόφοιτοί μας πρωτοπορούν, έχοντας να επιδείξουν πέραν των 150 διακρίσεων και βραβείων στον χώρο σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αλλά και κυρίαρχη θέση στην αγορά εργασίας. Επιλέγοντας τη Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick, θα αναπτύξεις ένα δυνατό επαγγελματικό προφίλ μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και δημιουργίας!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, τον επίσημο φορέα αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων  της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

1. Επιλογές Προγραμμάτων Σπουδών
  • Περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών.
  • Στους τομείς της Μηχανικής, των Τεχνών, της Διοίκησης, της Επικοινωνίας, των Κοινωνικών Επιστημών, των Επιστημών Αγωγής και των Επιστημών Υγείας,
  • Σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
  • Εφοδιάζουν τους νέους με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες.
2. Αναγνώριση και κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων
3. Ιστορία και Παράδοση
4. Διδασκαλία που εμπνέει, εργασιακή εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές
5. Δίδακτρα, υποτροφίες και Οικονομική στήριξη
6. Ολοκληρωμένη στήριξη, συναρπαστική φοιτητική εμπειρία και επαγγελματική υπεροχή
facebook youtube instagram

©2020 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

Search