ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία για δημιουργία των στελεχών του μέλλοντος

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες

Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Η συμπλήρωση της φόρμας γίνεται για σκοπούς αξιολόγησης της αίτησής σας. Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των πληροφοριών μου.
Αναγνωρίζω ότι το Πανεπιστήμιο Frederick μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω:
Επιλέξτε τουλάχιστον μια μέθοδο επικοινωνίας

Άρχισε, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές σου με σιγουριά και ασφάλεια

Με εφόδια την τεχνογνωσία και εμπειρία μας στη διαδικτυακή εκπαίδευση και ακολουθώντας τη φοιτητοκεντρική μας προσέγγιση, η οποία αποτελεί διαχρονικά κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας, εγγυόμαστε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα αρχίσεις, θα συνεχίσεις και θα ολοκληρώσεις τις σπουδές σου με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή σου ένταξη στην κοινότητά μας και την αδιάλειπτη συνέχιση της ακαδημαϊκής σου πορείας, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας.

ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι αφοσιωμένη στην ακαδημαϊκή αριστεία, επενδύοντας πρώτιστα στο ανθρώπινο κεφάλαιο. Μέσω συνεχούς αναβάθμισης, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τα μελλοντικά στελέχη, τα οποία θα επηρεάσουν θετικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις στην Κύπρο, την Ευρώπη και παγκόσμια.

Άμεσα συνυφασμένη με τους στόχους της Σχολής είναι και η εστίασή μας στη Νομική επιστήμη, αφού η ύπαρξη και ανάπτυξη ενός Κράτους Δικαίου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού και της ανάπτυξης μιας κοινωνίας.

Οι αξίες αυτές αντανακλώνται στα σύγχρονα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά μας, τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις, να αναπτύξεις τις σωστές δεξιότητες και να κερδίσεις πολύτιμες εμπειρίες στους τομείς της Νομικής και της Διοίκησης.

Η διασύνδεση της Σχολής με διεθνείς φορείς διαφαίνεται από καινοτόμες πρωτοβουλίες και συνεργασίες, όπως η διοργάνωση του Μοντέλου Προσομοίωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, FREDMUN, για τρεις φορές στην Κύπρο σε πανεπιστημιακό επίπεδο υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Επιπλέον, η καταξίωση των αποφοίτων στην παγκόσμια αγορά εργασίας, με ποσοστό που αγγίζει το 95%, επισφραγίζει την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • Όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, τον επίσημο φορέα αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.
  • Το πρόγραμμα Νομικής είναι αναγνωρισμένο από το Νομικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για εγγραφή στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο και στους Δικηγορικούς Συλλόγους στην Ελλάδα.
  • Επιπλέον, κάτοχοι του Πτυχίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ή του Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη λογιστική, απαλλάσσονται από 9 από τις 14 εξετάσεις του ACCA και 12 από τις 16 εξετάσεις του ΑΙΑ, ενώ οι κάτοχοι του Πτυχίου Ναυτιλιακών Σπουδών εξαιρούνται από σημαντικό αριθμό μαθημάτων του Institute of Chartered Shipbrokers του Ηνωμένου Βασιλείου.

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

1. Επιλογές Προγραμμάτων Σπουδών
  • Περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών.
  • Στους τομείς της Μηχανικής, των Τεχνών, της Διοίκησης, της Επικοινωνίας, των Κοινωνικών Επιστημών, των Επιστημών Αγωγής και των Επιστημών Υγείας,
  • Σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
  • Εφοδιάζουν τους νέους με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες.
2. Αναγνώριση και κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων
3. Ιστορία και Παράδοση
4. Διδασκαλία που εμπνέει, εργασιακή εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές
5. Δίδακτρα, υποτροφίες και Οικονομική στήριξη
6. Ολοκληρωμένη στήριξη, συναρπαστική φοιτητική εμπειρία και επαγγελματική υπεροχή
facebook youtube instagram

©2020 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

Search