ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

H μεγαλύτερη Πολυτεχνική Σχολή της Κύπρου σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες

Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Η συμπλήρωση της φόρμας γίνεται για σκοπούς αξιολόγησης της αίτησής σας. Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των πληροφοριών μου.
Αναγνωρίζω ότι το Πανεπιστήμιο Frederick μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω:
Επιλέξτε τουλάχιστον μια μέθοδο επικοινωνίας

Άρχισε, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές σου με σιγουριά και ασφάλεια

Με εφόδια την τεχνογνωσία και εμπειρία μας στη διαδικτυακή εκπαίδευση και ακολουθώντας τη φοιτητοκεντρική μας προσέγγιση, η οποία αποτελεί διαχρονικά κεντρικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας, εγγυόμαστε ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα αρχίσεις, θα συνεχίσεις και θα ολοκληρώσεις τις σπουδές σου με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή σου ένταξη στην κοινότητά μας και την αδιάλειπτη συνέχιση της ακαδημαϊκής σου πορείας, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Σπούδασε στη μεγαλύτερη Πολυτεχνική Σχολή της Κύπρου με πάνω από 25 προγράμματα σπουδών!

Η Μηχανική είναι η ευφυής εφαρμογή επιστημονικών αρχών, ώστε να καταστεί δυνατή η ανάπτυξη νέας τεχνολογίας για να χρησιμοποιηθεί για το καλό της ανθρωπότητας. Τα προβλήματα που εξετάζει η Μηχανική είναι πολλά και πολυδιάστατα: η αύξηση της παραγωγής, η προστασία του περιβάλλοντος, η ασφαλής και αποδοτική δόμηση και το δομημένο περιβάλλον, η δημιουργία έξυπνων συσκευών, η τεχνητή νοημοσύνη, η αειφόρος ανάπτυξη, είναι μόνο μερικά από τα πολλά παραδείγματα.

Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει μια μεγάλη ιστορία στον χώρο της Μηχανικής με προσήλωση στη διδασκαλία και την έρευνα, έτσι ώστε σήμερα να βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Προσφέροντας εννιά προπτυχιακά, εννιά μεταπτυχιακά και πέντε διδακτορικά προγράμματα, στη Σχολή μας μπορείς να νιώθεις σίγουρος ότι θα βρεις το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει.

Το εξαίρετο ακαδημαϊκό προσωπικό μας, τα σύγχρονα εργαστήρια, οι ερευνητικές υποδομές και η ενθουσιώδης φοιτητική μας κοινότητά συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον για να σπουδάσεις την επιστήμη που επιθυμείς και να συμβάλεις στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων ως αρχιτέκτονας, επιστήμονας και μηχανικός.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών, το φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την τοπική και διεθνή αναγνώριση των προγραμμάτων μας, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθιστούν την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου μας ιδανική επιλογή για τις σπουδές σου.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣH ΣΠΟΥΔΩΝ

  • Όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, τον επίσημο φορέα αναγνώρισης ακαδημαϊκών τίτλων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.
  • Είναι επίσης πλήρως αναγνωρισμένα από το Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (Ε.Τ.Ε.Κ.) και οι κάτοχοι των τίτλων σπουδών είναι εγγράψιμοι στο μητρώο του Επιμελητηρίου. Οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στο μητρώο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Το πενταετές Δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού είναι επιπλέον αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με βάση σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

#TheJourneyToMySuccess

Get inspired by our students

5+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

1. Επιλογές Προγραμμάτων Σπουδών
  • Περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών.
  • Στους τομείς της Μηχανικής, των Τεχνών, της Διοίκησης, της Επικοινωνίας, των Κοινωνικών Επιστημών, των Επιστημών Αγωγής και των Επιστημών Υγείας,
  • Σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.
  • Εφοδιάζουν τους νέους με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες.
2. Αναγνώριση και κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων
3. Ιστορία και Παράδοση
4. Διδασκαλία που εμπνέει, εργασιακή εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές
5. Δίδακτρα, υποτροφίες και Οικονομική στήριξη
6. Ολοκληρωμένη στήριξη, συναρπαστική φοιτητική εμπειρία και επαγγελματική υπεροχή
facebook youtube instagram

©2020 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

facebook youtubeinstagram

©2019 Frederick University. All rights reserved.

Search