ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας συνδιοργανώνει έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών

Το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων διοργανώνουν ομαδική έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών με θέμα «Φτώχια Γένους Θηλυκού».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα βραβευτούν τρεις φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος, των οποίων τα έργα ξεχώρισαν. Πρόκειται για τους Φίλιππο Τύμβιο, Ανδριάνθη Ανδρέου και Χάιφα Αμπντουλάλ.

Τα έργα που θα παρουσιάζονται στην έκθεση θα είναι προς πώληση και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη ευάλωτων μονογονεϊκών οικογενειών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η κα Τζοζή Χριστοδούλου, Επίτροπος Ισότητας των Φύλων. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση  θα απευθύνουν η κ. Αργεντούλα Ιωάννου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και η κ. Νατάσσα Φρειδερίκου, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό στις 4 & 5 Νοεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. 

Την εκδήλωση στηρίζει ο Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.

ΦΩΤΟ: Εργο της Χάιφα Αμπντουλάλ.

Previous article icon-grid View all articles Next article