ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο του μάστερ στην Ειδική Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) στην Ειδική Εκπαίδευση, το οποίο ίδρυσε και λειτουργεί το Πανεπιστήμιο Frederick.

Συγκεκριμένα, έχει συμφωνηθεί ότι το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναλαμβάνει τη γενική εποπτεία, οργάνωση και συντονισμό της Πρακτικής Άσκησης, η οποία προβλέπεται στο συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Στο πλαίσιο αυτό, με ευθύνη του Τμήματος, θα συγκροτηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο Εποπτών Πρακτικής Άσκησης με σκοπό την αποτελεσματική στήριξη και επίβλεψη των φοιτητών/τριών του προγράμματος που έχουν μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη συμφωνία έχει εγκριθεί από τα αρμόδια Όργανα των δύο Πανεπιστημίων.

Σε δήλωσή του, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, αναφέρει σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την αγαπητή συνάδελφο, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια Άννα Μπατιστάτου, για την άψογη και ειλικρινή συνεργασία μας για επίτευξη της συμφωνίας συνεργασίας των Πανεπιστημίων μας. Ευχαριστώ, επίσης, όλους όσοι εργάστηκαν προς το σκοπό αυτό, αφού η συγκεκριμένη συμφωνία, είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει τον καταλύτη για επέκταση και διεύρυνση της συνεργασίας μας και σε άλλους τομείς, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο».

Previous article icon-grid View all articles Next article