ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φέρε το αγαπημένο σου μπλουζάκι και θα το μετατρέψουμε σε τσάντα!

Την Τρίτη 23 Απριλίου, στις 10.45 – 12.30, ελάτε να μετατρέψουμε τα παλιά μας t-shirts σε τσάντες πολλαπλής χρήση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, που γιορτάζεται στις 22 Απριλίου.

Είναι απλό: φέρε τις παλιές σου μπλούζες στο σημείο συλλογής και διεξαγωγής της δράσης, στον χώρο υποδοχής του κεντρικού κτιρίου του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία και στον χώρο υποδοχής του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό κι εμείς θα τις μεταποιήσουμε σε χρήσιμες τσάντες. Όλα τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου, -φοιτητές και φοιτήτριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό- είναι ευπρόσδεκτα να συμμετέχουν σε αυτή τη δημιουργική περιβαλλοντική δράση.

Χρειαζόμαστε εθελοντές και εθελόντριες!
Δήλωσε την εθελοντική σου συμμετοχή εδώ
- Αν έχεις βασικές γνώσεις χρήσης ραπτομηχανής θα σε χρειαστούμε!
- Ακόμη κι αν δεν ξέρεις να ράβεις, μπορείς να βοηθήσεις στην παραλαβή, την ταξινόμηση και το κόψιμο των t-shirts.

Η δράση “I am a t-shirt bag” είναι μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Frederick και είναι μια από τις πολλές ιδέες επαναχρησιμοποίησης που μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των απορριμμάτων και την προώθηση της βιωσιμότητας. Δίνοντας τους νέα ζωή, αποτρέπουμε την κατάληξή τους στα χωματερές και δίνουμε εναλλακτική επιλογή αντί της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης.
Previous article icon-grid View all articles Next article