ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS - ΣΠΟΥΔΕΣ H/ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014
ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Το Πανεπιστήμιο Frederick μέσω του προγράμματος Erasmus  σου δίνει την ευκαιρία να φοιτήσεις σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του τμήματός σου, ως μέρος των σπουδών σου  ή/και να εργαστείς στην Ευρώπη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία  για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, ενώ παράλληλα θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Δήλωσε συμμετοχή  για σπουδές ή/και για πρακτική άσκηση και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι 31 Οκτωβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στην ιστοσελίδα του γραφείου κινητικότητας, ή να επικοινωνήσεις με τη λειτουργό του προγράμματος:

Mαριάννα Μιχαήλ
Γραφείο Κινητικότητας
Πανεπιστήμιο Frederick
Τηλέφωνο: +357-22431355 (43134)
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
διεύθυνση: Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος

Ιστορίες Επιτυχίας:

  • Πέτρος Τσιαπίνης, Τμήμα Civil Engineering, Πρόγραμμα Quantity Surveying. Φοίτησε για 5 μήνες στο Seinäjoki University of Applied Sciences της Φινλανδίας. Η Ιστορία του ψηφίστηκε ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης, μετά από διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα 26 χρόνια επιτυχημένης δράσης του προγράμματος Erasmus και τα 3 εκατομμύρια φοιτητών που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα αυτό! Διαβάστε την ιστορία του εδώ!
  • Δείτε φωτογραφίες από φοιτητές μας που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα Erasmus τον περασμένo χρόνο..!