ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ Η/ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Ή ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ- ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015

Το Πανεπιστήμιο Frederick μέσω του νέου προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να φοιτήσεις σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του τμήματός σου ως μέρος των σπουδών σου  ή/και να εργαστείς στην Ευρώπη όντας φοιτητής ή/και απόφοιτος!

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία  για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδίου σου. Παράλληλα όμως θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Δήλωσε συμμετοχή  για σπουδές ή/και για πρακτική άσκηση  στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

  • Αίτηση για Φοίτηση
  • Αίτηση για Πρακτική Άσκηση (φοιτητές και απόφοιτοι)

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για σπουδές και για πρακτική άσκηση αποφοίτων για το Χειμερινό εξάμηνο (Fall’14) αλλά και για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015, είναι η 31η  Μαρτίου 2014.

Για να μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα ERASMUS+ για κατάρτιση αποφοίτων κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2014/2015, θα πρέπει να αποφοιτήσεις μέσα στην τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά!

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ (presentation, studentsgraduates) ή να επικοινωνήσεις με τη λειτουργό του προγράμματος:

Mαριάννα Μιχαήλ , Γραφείο Κινητικότητας, Πανεπιστήμιο Frederick , Τηλέφωνο: +357 22431355 (43134) , e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">ad.mm@frederick.ac.cy, διεύθυνση: Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος

Δες φωτογραφίες από τους φοιτητές μας που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα Erasmus κατά τον περασμένο χρόνο..! Γίνε ο επόμενος!