Έναρξη λειτουργίας του καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού

Το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας από τον προσεχή Σεπτέμβρη 2017, του μοναδικού στην Κύπρο, καινοτόμου Προγράμματος Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πτυχιούχων Μηχανολόγων Μηχανικών για την απόκτηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος Μηχανικού του Εμπορικού Ναυτικού. Το Πρόγραμμα είναι  πιστοποιημένο και εγκεκριμένο από το Κυπριακό Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του κύκλου κατάρτισης διάρκειας ενός χρόνου, θα έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εργοδότησης ως Μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού, καθώς επίσης και ως διευθυντικά στελέχη στη διοίκηση των ναυτιλιακών εταιρειών, σε  μία αγορά εργασίας που παρουσιάζει έντονη δυναμική ανάπτυξης στη Κύπρο.

Το Πρόγραμμα είναι Διατμηματικό και προσφέρεται από κοινού από τα Τμήματα Ναυτιλιακών Σπουδών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick. Πρόκειται για το μοναδικό Πρόγραμμα του είδους του στην Κύπρο, που περιλαμβάνει εκπαίδευση και κατάρτιση τόσο σε εξειδικευμένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου, όσο και σε πρακτική εξάσκηση στα πλοία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η πρακτική εξάσκηση στο πλοίο επιδοτείται από την Κυπριακή κυβέρνηση.

FLYER

 Για περισσότερες πληροφορίες:

Λευκωσία: Γιάννη Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα, 1036 Λευκωσία, τηλ.: +357 22 394394,

Fax: +357 22438234

Λεμεσός: Μάριου Αγαθάγγελου 18, Άγιος Γεώργιος Χαβούζας, 3080 Λεμεσός, τηλ.: +357 25730975, Fax: +357 25 735001

www.frederick.ac.cy | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.