Θέσεις Εργασίας εντός του Πανεπιστημίου για Φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Frederick / On-Campus Job Vacancies for Frederick University Students

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ FREDERICK ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022-2023

ΣΧΗΜΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Frederick δέχεται αιτήσεις για το καλοκαίρι 2022 και το Χειμερινό εξάμηνο 2022-2023,  από φοιτητές/τριές του, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου, για ωρομίσθια εργοδότηση στις διοικητικές του υπηρεσίες, η αμοιβή της οποίας θα καταβάλλεται υπό μορφή αποκοπής από τα δίδακτρα.

ΘΕΣΕΙΣ

Πληροφορίες:

Ως Student Ambassador του Πανεπιστημίου Frederick, θα εργάζεσαι ως μέλος μιας ενεργούς κοινότητας φοιτητών/τριών, υποστηρίζοντας διάφορα τμήματα και υπηρεσίες του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια προωθητικών , κοινωνικών και άλλων εκστρατειών, σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες για την ένταξη νέων φοιτητών/τριών, καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις , καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρακάτω είναι μόνο μερικά παραδείγματα εργασιών με τις οποίες θα ασχοληθείς ως Student Ambassador:

 • Θα συζητάς και θα ενημερώνεις για το Τμήμα και το Πρόγραμμα Σπουδών σου νέους/ες φοιτητές/τριες.
 • Θα κάνεις follow up με υποψήφιους/ες ή/και νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες.
 • Θα ξεναγείς νέους/νέες φοιτητές/τριες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.
 • Θα παρέχεις υποστήριξη σε Συνέδρια και σε άλλες εκπαιδευτικές, κοινωνικές, ψυχαγωγικές δραστηριότητες τις οποίες διοργανώνει το Πανεπιστημίου.
 • Θα παρέχεις υποστήριξη σε προωθητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις εντός και εκτός του Πανεπιστημίου (π.χ. εκθέσεις, επισκέψεις στα σχολεία, fun day, εκδηλώσεις καλωσορίσματος)
 • Θα συμμετέχεις σε φωτογραφήσεις / βίντεο του Πανεπιστημίου (εάν επιθυμείς)

Οι Student Ambassadors προέρχονται από όλους τους κλάδους σπουδών, με διαφορετικά υπόβαθρα και εμπειρίες, επειδή θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αντιπροσωπεύουν ολόκληρη τη φοιτητική μας κοινότητα.

Πόσες ώρες θα δουλεύεις;Οι φοιτητές/τιες πλήρους απασχόλησης αναμένεται να μην υπερβαίνουν τις 20ώρες εργασίας / εβδομάδα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και τις 35 ώρες την εβδομάδα κατά τις περιόδους διακοπών. Να θυμάστε ότι οι σπουδές σας έχουν προτεραιότητα. Οι Student Ambassadors μπορούν να είναι ευέλικτοι όσον αφορά τις ώρες που εργάζονται.

Πληρωμή: 5.50 - 6,00 €/ώρα (έκπτωση στα δίδακτρα του πανεπιστημίου)

Διαδικασία Αίτησης:Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις Student Ambassador, συμπλήρωσε την αίτηση που βρίσκεται (εδώ) και στείλε την στο email του γραφείου Σταδιοδρομίας, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , αναφέροντας το όνομα της θέσης στη γραμμή θέματος.


Περιγραφή καθηκόντων και υποχρεώσεων:

Αναζητούμε φοιτήτριες με όρεξη, δημιουργικότητα και πάθος για να συνεισφέρουν στην επιτυχία  δράσης του Πανεπιστημίου (Λευκωσία). Συγκεκριμένα, στο Καλοκαιρινό Σχολείο STEM για κορίτσια, οι φοιτήτριες θα είναι υπεύθυνες για ομάδα κοριτσιών 13 -16 χρονών ως συνοδοί. Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά:

 • Θα είναι υπεύθυνες για το  καθημερινό απουσιολόγιο
 • Θα συνοδεύουν τις ομάδες στις διάφορες αίθουσες /χώρους Πανεπιστημίου όπου θα διεξάγονται οι δραστηριότητες
 • Θα συνοδευθούν τις ομάδες στις εκδρομές/επισκέψεις εκτός πανεπιστημίου

Αριθμός θέσεων: μέχρι 2 θέσεις

Μέρες και ώρες εργασίας: 04/07/2022 – 08/07/2022, 7:30-13:00

Αμοιβή: 5,00€/ώρα (το ποσό καταβάλλεται έναντι των διδάκτρων)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Οι ενδιαφερόμενες φοιτήτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εργοδότησης που βρίσκεται εδώ μέχρι τις 24/6/2022 και να την στείλουν στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα την θέση για την οποία ενδιαφέρονται.


Περιγραφή καθηκόντων και υποχρεώσεων:

Αναζητούμε άτομα με όρεξη, δημιουργικότητα και πάθος για να συνεισφέρουν στην επιτυχία των εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου (Λευκωσία & Λεμεσό). Συγκεκριμένα, στο Καλοκαιρινό Σχολείο με τις Τεχνικές Σχολές, οι φοιτητές θα είναι υπεύθυνοι για ομάδα μαθητών/τριών Λυκείου ως συνοδοί. Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά:

 • Ετοιμασία προωθητικού υλικού που θα δοθεί στου μαθητές
 • Θα είναι υπεύθυνοι για το  καθημερινό απουσιολόγιο
 • Θα συνοδεύουν τις ομάδες στις διάφορες αίθουσες /χώρους Πανεπιστημίου όπου θα διεξάγονται τα σεμινάρια
 • Θα συνοδευθούν τις ομάδες στις εκδρομές/επισκέψεις εκτός πανεπιστημίου

Αριθμός θέσεων: 7 θέσεις

Μέρες και ώρες εργασίας: 6/6/2022 – 10/6/2022, 8:00-13:00

Αμοιβή: 4,50€/ώρα (το ποσό καταβάλλεται έναντι των διδάκτρων)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Οι ενδιαφερόμενοι/νες φοιτητές/τριες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εργοδότησης που βρίσκεται εδώ μέχρι τις 2/6/2022 και να την στείλουν στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα την θέση για την οποία ενδιαφέρονται.