Εξ αποστάσεως επιχορηγημένο πρόγραμμα κατάρτισης απο την ΑΝΑΔ για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων προς Σύσταση Κοινωνικών Επιχειρήσεων – Βάσει Νομοθεσίας

Με την ψήφιση της νομοθεσία για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις τον Δεκέμβριο του 2020, αναμένεται ότι θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη κοινωνικών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, δίνει έμφαση στην εκπαίδευση και μεταφορά γνώσεων προς τους καταρτιζόμενους σε μια σειρά από σύγχρονα θέματα που αφορούν την κοινωνική οικονομία και τις κοινωνικές επιχειρήσεις όπως: επεξήγηση νομοθεσίας κοινωνικών επιχειρήσεων, μοντέλα κοινωνικών επιχειρήσεων, επιχειρησιακός σχεδιασμός, παράγοντες επιτυχίας και κυριότερες προκλήσεις, καλές πρακτικές στην ΕΕ.

Το πρόγραμμα διάρκειας 25 ωρών θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως από τις 2/03/21 – 30/03/21 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 17:00 - 20:15.

Κόστος Συμμετοχής: €350
Επιχορήγηση ΑΝΑΔ: €280
Τελικό Κόστος Συμμετοχής: €70 + ΦΠΑ 19%

Περισσότερες Πληροφορίες

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντός πιο κάτω ή επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος