Εξ αποστάσεως επιχορηγημένο πρόγραμμα κατάρτισης απο την ΑΝΑΔ για την Δεξιότητες Διαχείρισης και Ανάπτυξης
Εθελοντικών Οργανώσεων

Λόγω του καταιγιστικού ρυθμού με τον οποίο συντελούνται οι αλλαγές στις μέρες μας, η λειτουργία των εθελοντικών οργανώσεων, των τοπικών αυτοδιοικήσεων και των κοινωνικών υπηρεσιών επίσης, αλλάζει για να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες. Το πρόγραμμα κατάρτιση δίνει έμφαση στην εκπαίδευση και μεταφορά γνώσεων προς τους καταρτιζόμενους σε μια σειρά από σύγχρονα θέματα που αφορούν τις εθελοντικές οργανώσεις, όπως: συγγραφή και προετοιμασία ευρωπαϊκών προτάσεων, επεξήγηση νομοθεσίας κοινωνικών επιχειρήσεων, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η χρήση της αξιολόγησης στους οργανισμούς.

Το πρόγραμμα διάρκειας 30 ωρών θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως από τις 11/05/21 – 10/06/21 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 17:00 - 20:15.

Κόστος Συμμετοχής: €400
Επιχορήγηση ΑΝΑΔ: €320
Τελικό Κόστος Συμμετοχής: €80 + ΦΠΑ €76

Περισσότερες Πληροφορίες

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντός πιο κάτω ή επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος