Εξ αποστάσεως επιχορηγημένο πρόγραμμα κατάρτισης απο την ΑΝΑΔ για την Εκπαίδευση Κοινωνικών Επιστημόνων σε Θέματα Πολυπολιτισμικότητας

Η αύξηση των μεταναστευτικών ροών αποτελεί μια πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, όσο και στον παγκόσμιο χάρτη. Ενίοτε, η μετανάστευση μπορεί να συνοδεύεται από προσφυγικά ρεύματα, βασιζόμενα σε διάφορες αιτίες όπως εμπόλεμες καταστάσεις. Επακόλουθο των μετακινήσεων μεγάλων πληθυσμών, είναι τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού, ξενοφοβίας και ρατσισμού, τα οποία εξαπλώνονται στις χώρες υποδοχής. Προκειμένου να καταστούν οι λειτουργοί ικανοί να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, απαιτείται η διαρκής ανανέωση
των γνώσεων τους και η εκπαίδευση τους σε νέες μεθόδους και εφαρμογές. Η συγκεκριμένη κατάρτιση καλύπτει μια σειρά από σύγχρονα θέματα που αφορούν τους μετανάστες – πρόσφυγες καθώς και την γενική υποστήριξή τους.

Το πρόγραμμα διάρκειας 25 ωρών θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως από τις 06/04/21 – 06/05/21 κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 17:00 - 20:15.

Κόστος Συμμετοχής: €350
Επιχορήγηση ΑΝΑΔ: €280
Τελικό Κόστος Συμμετοχής: €70 + ΦΠΑ 19%

Περισσότερες Πληροφορίες

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντός πιο κάτω ή επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος