MBA

JOIN THE JOURNEY
Διάρκεια

1.5 Έτος

Γλώσσα διδασκαλίας

Αγγλική, Ελληνική

MBA

JOIN THE JOURNEY
Διά Ζώσης και Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ
Επίπεδο

Μεταπτυχιακό

Διάρκεια

1.5 Έτος

Γλώσσα διδασκαλίας

Αγγλική, Ελληνική

ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, που είναι το θεμέλιο κάθε επιχείρησης, χρειάζεται ένα ισχυρό υπόβαθρο στη διοίκηση επιχειρήσεων ώστε μια επιχείρηση να είναι σε θέση να πετύχει. Ένα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία στους επαγγελματίες του χώρου της διοίκησης επιχειρήσεων, ώστε να αντεπεξέλθουν ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.

Το Πανεπιστήμιο Frederick προσφέρει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, τόσο εξ αποστάσεως όσο και με φυσική παρουσία. Σε όποιο τομέα και αν επιλέξεις να δραστηριοποιηθείς - των υπηρεσιών, της παραγωγής, του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα – το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να αναλύεις τα δεδομένα της αγοράς και να αναπτύσσεις καινοτόμες στρατηγικές που θα ανταποκρίνονται σε κάθε νέα πρόκληση.

Γιατί το MBA του Πανεπιστημίου Frederick:

  • Προσφέρει ευελιξία στον τρόπο σπουδών σου: επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει με μαθήματα εξ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία στο campus στη Λευκωσία ή τη Λεμεσό.
  • Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μερική ή πλήρη φοίτηση, ανάλογα με τις ανάγκες στην προσωπική σου ζωή. Έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε ρυθμούς που σε βολεύουν,  με μέγιστο χρόνο φοίτησης τα τρία χρόνια.
  • Τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο είναι απογευματινά για να μπορείς να εργάζεσαι τα πρωινά, εάν επιλέξεις το συμβατικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα.
  • Μπορείς να επιλέξεις το Online MBA και να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα σε χρόνο που σε βολεύει, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.
  • To ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Frederick, με διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αλλά κυρίως μέσα από συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα ειδίκευσής του, θα σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.
  • Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Frederick (Φεβρουάριος 2021) ανάμεσα σε απόφοιτους του Μεταπτυχιακού του Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), το 96% αυτών εργάζονται με πλήρη απασχόληση ενώ το 4% έχουν τη δική τους επιχείρηση. Η έρευνα κατέδειξε με σαφήνεια την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων του Πανεπιστημίου: Μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τους τίτλου σπουδών, το 43% άλλαξε δουλειά, με καλύτερους όρους εργοδότησης και μισθολογική αύξηση.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα και τις υποτροφίες

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Το Πανεπιστήμιο Frederick θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που παρέχετε για να απαντήσει στα ερωτήματά σας και να προχωρήσει τη διαδικασία αίτησής σας. Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου. 

Aναγνώριση σπουδων

  • Όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση (ΔΙ.Π.Α.Ε.), τον επίσημο φορέα για την αξιολόγηση των προγραμμάτων που προσφέρουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει αναγνωριστεί από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι.
contact-us-img

Περισσότερες πληροφορίες

MBA MBA (Distance Learning)

Το Πανεπιστήμιο Frederick με μια ματιά!

80

Προγράμματα Σπουδών

feature-icon
#194
General Ranking Multirank 2022
feature-icon

Λευκωσία - Λεμεσός

feature-icon
TOP 201-300
The Impact Rankings 2023

Καλωσόρισες στο
Πανεπιστήμιο Frederick

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου, με ιστορία πέραν των 55 χρόνων στον χώρο της εκπαίδευσης, που λειτουργεί σε δύο πόλεις, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Σήμερα στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές και προσφέρονται περισσότερα από 80 πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, συμβατικά και εξ αποστάσεως. Το Πανεπιστήμιο αποτελεί επίσης έναν από τους βασικούς ερευνητικούς φορείς, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά και άλλα ερευνητικά προγράμματα και έχοντας αναπτύξει ερευνητικά εργαστήρια σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του, πολλά από τα οποία διαπρέπουν διεθνώς.

Επιτεύγματα και διακρίσεις

Το Πανεπιστήμιο έχει στο ενεργητικό του σημαντικές τοπικές και διεθνείς διακρίσεις. Οι πιο πρόσφατες: Στα Times Higher Education Impact Rankings 2023, κατατάχθηκε στα πρώτα 201-300 Πανεπιστήμια παγκοσμίως, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα Πανεπιστήμια που συμμετείχαν από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank, το Πανεπιστήμιο Frederick κατατάχθηκε στην 139η θέση ανάμεσα σε 1103 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και αντίστοιχα στην 194η θέση διεθνώς, ανάμεσα στα συνολικά 2068 Πανεπιστήμια που αξιολογήθηκαν.

Ανοίγουμε μαζί
παγκόσμιους ορίζοντες

Σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο Frederick έχεις πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στο εξωτερικό: μπορείς να λάβεις επιχορήγηση και να παρακολουθήσεις μέχρι και ένα ακαδημαϊκό έτος σε συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ή να εργαστείς σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα για ένα χρόνο.

Το Πανεπιστημίου συμμετέχει ως πλήρες μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο Πανεπιστημίων EU-CONEXUS, ένα από τα «Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιδιώκουν την απόκτηση πτυχίου συνδυάζοντας σπουδές σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ιδανικό περιβάλλον για μάθηση

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει εξ ολοκλήρου ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, με άρτια εξοπλισμένα εξειδικευμένα εργαστήρια, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Στήριξη όπου και όποτε τη χρειάζεσαι

Κεντρικός πυλώνας της σταθερά επιτυχημένης πορείας του Πανεπιστημίου είναι η ανθρωποκεντρική του προσέγγιση. Στόχος του είναι να σε βοηθήσει να αποδώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να πραγματώσεις τα όνειρά σου. Γι’ αυτό έχουν αναπτυχθεί εξειδικευμένες υπηρεσίες που στηρίζουν τους φοιτητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις σπουδές τους.

Connect with us

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο,
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους πιο κάτω τρόπους

Λευκωσία

Γιάννη Φρειδερίκου 7

Παλλουριώτισσα

1036, Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ: +357 22 394394 Φαξ: +357 22 438234 Email: info@frederick.ac.cy
Λεμεσός

Mάριου Αγαθαγγέλου 18

Άγιος Γεώργιος Χαβούζας

3080, Λεμεσός, Κύπρος

Τηλ: +357 25 730975 Φαξ: +357 25 735001 Email: info@frederick.ac.cy
Αθήνα

Πανεπιστημίου 57

2ος όροφος-ΣΤΟΑ ΜΑΝΤΑΚΑ

Γραφείο 201, 105 64 Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ: +30 210 3311288 Φαξ: +30 210 3311289 Email: info@frederick.ac.cy