ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία ΕΤΑΠ Λευκωσίας με το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας

Το Πανεπιστήμιο Frederick συνεργάζεται με την ΕΤΑΠ Λευκωσίας, τον Δήμο Λευκωσίας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας και μαζί πραγματοποιούν καμπάνια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βιτρινών καταστημάτων στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Με την καθοδήγηση φοιτητών/τριών που σπουδάζουν στο πρόγραμμα Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων και στο πρόγραμμα Οπτικής Επικοινωνίας του Τμήματος Τεχνών και Επικοινωνίας, καταστηματάρχες στην παλιά Λευκωσία καλούνται να δημιουργήσουν καινοτόμες και δημιουργικές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Από αυτές, θα ξεχωρίσουν και θα βραβευθούν οι έξι καλύτερες. 

Διαδικασία:

Η δημοσίευση της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2023 επισυνάπτοντας τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ntb.org.cy.

Η δράση θα επικεντρωθεί σε καταστήματα:

Α. Εστίασης & Αναψυχής
Β. Λιανικού εμπορίου
Γ. Υπηρεσιών

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δραστηριοποιούνται στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου, Περικλέους, Μ. Αλεξάνδρου (μέρος), Σωκράτους, Φανερωμένης (μέρος), Επτανήσου (μέρος), Μουσών, Ευριπίδου, Λυκούργου, Αρσινόης (μέρος), Αριστοτέλους, Ιπποκράτους (μέρος) και Κωστάκη Παντελίδη. Συνολικά θα επιλεγούν 15 καταστήματα, 5 από κάθε κατηγορία.

Τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κάθε καταστήματος θα αναλάβουν φοιτητές/τριες Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων και Οπτικής Επικοινωνίας μέσα από διαδικασία κλήρωσης.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας θα χορηγήσει κάθε φοιτητή/τρια – σχεδιαστή με το ποσό των 550 ευρώ για αναλώσιμα που αφορούν τη δημιουργία της κάθε βιτρίνας. Η δήλωση συμμετοχής από κάθε κατάστημα θα συνεπάγεται με αποδοχή για συνεισφορά στη διακόσμηση της βιτρίνας του, με ποσό όχι χαμηλότερο των €330.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, εδώ ή επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΕΤΑΠ Λευκωσίας στο τηλ. 22889600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ntb.org.cy

Previous article icon-grid View all articles Next article