ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων για τις υποτροφίες εις μνήμη Μιχάλη Φρειδερίκου

Το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για τις δύο (2) υποτροφίες διδάκτρων που προκηρύχθηκαν εις μνήμη του ιδρυτή του Πανεπιστημίου, Μιχάλη Φρειδερίκου, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η αξιολόγηση έγινε από ειδική επιτροπή με μοριοδότηση που έλαβε υπόψη τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του/της αιτητή/τριας, καθώς και την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους. Πρόκειται για πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Οι υποτροφίες εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου προκηρύχθηκαν για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια και έκτοτε απονέμονται κάθε χρόνο με στόχο να καταστούν θεσμός και να αποτελέσουν συνέχεια του πολύπλευρου κοινωφελούς έργου του ιδρυτή του Πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές/τριες που εξασφάλισαν υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 γνωστοποιούνται πιο κάτω με το αρχικό του ονόματός τους, το αρχικό του επωνύμου τους και τα 4 τελικά ψηφία του αριθμού της πολιτικής τους ταυτότητας. Οι δικαιούχοι/ες θα ενημερωθούν και γραπτώς με σχετική επιστολή.

ΜΚ - 7724
ΚΚ - 0850

Previous article icon-grid View all articles Next article