ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελική Έκθεση Φοιτητών/τριών του Τμήματος Τεχνών & Επικοινωνίας

Το Τμήμα Τεχνών & Επικοινωνίας παρουσιάζει την τελική έκθεση φοιτητών/τριών για το ακαδημαϊκό έτος 2025–2026, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο EKATE, Οδός Παιωνίου 11, 1016 Λευκωσία. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 30 Ιουνίου 2026 στις 20:00.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 1η Ιουλίου έως 4 Ιουλίου 2026. Οι ώρες επισκέψεων είναι Τετάρτη έως Παρασκευή 18:00–21:00 και Σάββατο 10:00–13:30.

Η ετήσια αυτή διοργάνωση παρουσιάζει έργα φοιτητών και φοιτητριών που έχουν αναπτυχθεί μέσα από σύγχρονες πρακτικές σχεδιασμού, οπτικής επικοινωνίας, καλλιτεχνικής έρευνας και δημιουργικής έκφρασης, αναδεικνύοντας το εύρος δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητά τους σε διαφορετικά μέσα και εφαρμογές.

Το Τμήμα Τεχνών & Επικοινωνίας αποτελεί έναν ζωντανό ακαδημαϊκό χώρο που ενθαρρύνει τον σύγχρονο σχεδιασμό, την έρευνα και την καινοτομία, διατηρώντας στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία και την κοινωνία, και προσφέροντας προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Προγράμματα σπουδών:

BA in Visual Communication – Graphic Design and Digital Media / Film and Digital Media
BA in Interior Design
BA in Fashion and Image Design
BA in Journalism
MA in Visual Arts
PhD program in Art and Design Practices

Previous article icon-grid View all articles Next article