ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η Τελική Έκθεση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την Τελική Έκθεση Φοιτητών και Φοιτητριών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2025–2026, η οποία φιλοξενήθηκε στο Κτήριο Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick.

Η έκθεση παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών σχεδίων, μακετών και ερευνητικών εργασιών που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο των μαθημάτων του Τμήματος, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αφοσίωση των φοιτητών και φοιτητριών μας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντή, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στην έκθεση, συνομίλησαν με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και την εκτίμησή τους για το έργο τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση, στήριξαν τους νέους αρχιτέκτονες και μοιράστηκαν μαζί μας αυτή τη σημαντική στιγμή ολοκλήρωσης της ακαδημαϊκής χρονιάς. 

Συγχαρητήρια στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας για την εξαιρετική δουλειά τους. 

Previous article icon-grid View all articles Next article