Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick ανακοινώνουν για πρώτη φορά, την έναρξη του προγράμματος«Δεξιότητες Άριστης Εξυπηρέτησης για Διευθυντικά Στελέχη»

Απευθύνεται σε: Στελέχη που ηγούνται ή/και έχουν την ευθύνη ομάδας που προσφέρει εξυπηρέτηση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς πελάτες ενός Οργανισμού, σε όλους τους τομείς οικονομίας (Χρηματοοικονομικό, Νομικό, Εμπορικό, Τουριστικό/Φιλοξενίας, Δημόσιο κλπ): Δηλαδή Προϊστάμενους, Τμηματάρχες, Διευθυντές, βοηθούς Διευθυντές.

Χώρος Πραγματοποίησης Προγράμματος: Το πρόγραμμα διάρκειας 7 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και εργαστήρια του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Αξιολογώντας τη μελλοντική περιρρέουσα κατάσταση, τα προγράμματα κατάρτισης ενδέχεται να πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. Για τη δια ζώσης ή εξ αποστάσεως πραγματοποίηση των προγραμμάτων, θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.

Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής: 18 Ιουνίου 2020 από 09:00 μέχρι 17:45

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο.

Για εγγραφή στο πρόγραμμα κατάρτισης ή για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντός πιο κάτω ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το Κέντρο στο 22394489, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος