ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ Η/ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017 ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Το Πανεπιστήμιο Frederick μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να φοιτήσεις, ένα εξάμηνο ή ένα ακαδημαϊκό έτος, σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του τμήματός σου ως μέρος των σπουδών σου,  ή/και να εργαστείς στην Ευρώπη όντας φοιτητής ή/και απόφοιτος, από 2 μέχρι 12 μήνες!

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Δήλωσε συμμετοχή για σπουδές ή/και για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

Οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι:

  • Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για φοίτηση κατά το Εαρινό εξάμηνο 2016, να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.
  • Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2016, να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016.
  • Οι απόφοιτοι του ακαδημαϊκού έτους 2015/2016 που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους να υποβάλουν αίτηση τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το τέλος του μήνα αποφοίτησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα πιο κάτω:

  • Στο αναλυτικό έγγραφο εδώ
  • Στο Γραφείο Κινητικότητας

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαριάννα Μιχαήλ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλέφωνο: 22431355 (εχτ.43134)

Ιστορίες επιτυχίας των πρώην φοιτητών/αποφοίτων του Πανεπιστήμιου Frederick, που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα ERASMUS+

PHOTOS