ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ Ή ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Πρόγραμμα ERASMUS+, Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

  • ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017 ή ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 )
  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017)

Το Πανεπιστήμιο Frederick μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1) σου δίνει την ευκαιρία να φοιτήσεις για ένα εξάμηνο ή ένα ακαδημαϊκό έτος, σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του Τμήματός σου ως μέρος των σπουδών σου  ή/και να εργαστείς στην Ευρώπη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Ενημερωτικές Συναντήσεις:

Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη ενημέρωσή σου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στη Λευκωσία στις 07/03/2017, η ώρα 10:20 στο Seminar Room 3 και στη Λεμεσό στις 08/03/2017, η ώρα 10:20 στην αίθουσα 303.

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Έχει αποδειχθεί και μέσα από έρευνες, πως οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους έχουν αποκτήσει εμπειρία στο εξωτερικό είναι αισθητά πολλαπλάσιες.

Η σημερινή αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, απαιτεί όλο και περισσότερους εργαζόμενους που φέρνουν μαζί τους γλώσσες, εργασιακή και πολιτιστική κουλτούρα και «ανοικτούς ορίζοντες».

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις μία γερή επένδυση για την παραπέρα καλή πορεία σου!

Δήλωσε συμμετοχή για σπουδές ή/και για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

Η καταληκτική ημερομηνία και για φοίτηση ή/και για πρακτική άσκηση είναι 31 Μαρτίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στα πιο κάτω:

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαριάννα Μιχαήλ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλέφωνο: 22 394 394 (ext.43134)