ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

3 ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ ΤΙΣ 29/01/20!

Τι είναι;

Σε συνέχεια των υποτροφιών που με επιτυχία εξασφαλίζουν κατά τα τελευταία έτη απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Frederick, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσφέρει σε Κύπριους τελειόφοιτους ή/και απόφοιτους Κυπριακών Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων τη δυνατότητα να σπουδάσουν στην Κίνα, με πλήρη υποτροφία.

Η υποτροφία καλύπτει το κόστος των διδάκτρων και βιβλίων για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, το κόστος διαμονής, το κόστος ιατρικής περίθαλψης και τα βασικά μηνιαία έξοδα διαβίωσης. 

Επιπρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες ιστοσελίδες:

http://www.campuschina.org/index.html

www.campuschina.org,www.campuschina.org/universities/index.html

www.campuschina.org/universities/categories.html

 

Εδώ μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο από τις εμπειρίες φοιτητών/τριών μας που έχουν λάβει τη σχετική υποτροφία κατά τα προηγούμενα έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να αποστείλουν στο Γραφείο Σταδιοδρομίας στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 στις 12.00μ.μ, τα ακόλουθα:

  • Βιογραφικό σημείωμα στην αγγλική γλώσσα.
  • Στοιχεία επικοινωνίας.
  • Πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής ή/ και κινεζικής γλώσσας.
  • Συνοπτική περιγραφή του λόγου, στην αγγλική γλώσσα, για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον πραγματοποίησης σπουδών στην Κίνα και αναφορά στον τομέα που υπάρχει πρόθεση φοίτησης.

Για διευκρινήσεις και βοήθεια στην προετοιμασία των εγγράφων: 

Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Άντρεα Αθανασίου & Βαλεντίνα Γαλαντάρη
Κεντρικό Κτίριο (Γρ. 37)
Πανεπιστήμιο Frederick
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Τηλ.22394394 (εσωτερικό 41139)

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

Όλα τα έγγραφα των ενδιαφερόμενων φοιτητών/τριών που θα κατατεθούν στο Πανεπιστήμιο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία θα σταλούν στην Πρεσβεία της Κίνας. Αφού ολοκληρωθεί η υποβολή ενδιαφέροντος, από Κύπριους φοιτητές, μέσω των Ιδρυμάτων τους, η Πρεσβεία της Κίνας θα προβεί στην επιλογή των υποτρόφων στους οποίους θα παρέχει τη εν λόγω υποτροφία. 

Τα άτομα που θα εγκριθούν από την Πρεσβεία της Κίνας θα λάβουν καθοδήγηση από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και θα ξεκινήσουν άμεσα την απαιτούμενη διαδικασία.