ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ»

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος; Θέλεις καριέρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Έλα να μάθεις για όλες τις ευκαιρίες, να συμμετάσχεις σε διαγωνισμό προσομοίωσης των εξετάσεων πρόσληψης και να διεκδικήσεις ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες! #EUCareersCY

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Θέλεις καριέρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;» την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 , Ώρα: 11.00π.μ. – 13.00μ.μ. , στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου στη Λευκωσία, Αίθουσα Σεμιναρίων Αρ. 2 , Νέο Κτίριο.

Ομιλητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Μιχάλης Στυλιανού, Political Reporter, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν σε φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου και περιλαμβάνει:


- Παρουσίαση με θέμα τη διαδικασία επιλογής προσωπικού (EPSO), για μόνιμες και έκτακτες θέσεις εργασίας, στα Θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Συμμετοχή σε προσομοίωση (simulation) διαγωνισμού τύπου “EPSO(Διαδραστικές δοκιμασίες κατανόησης κειμένου, ευχέρεια σε αριθμητικούς υπολογισμούς, κατανόηση αφηρημένων εννοιών και ικανότητας εκτίμησης συγκεκριμένων καταστάσεων)


Οι δύο από τους συμμετέχοντες από κάθε σεμινάριο με τη ψηλότερη βαθμολογία στην προσομοίωση (simulation) διαγωνισμού τύπου “EPSO” θα κερδίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Για απορίες/ διευκρινήσεις:
Αθηνά Σκοταρά
Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης
Πανεπιστήμιο Frederick
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλ. 22394394 εσωτ.43135