Φοιτητής του Πανεπιστημίου Frederick δημιούργησε το λογότυπο για τις κοινωνικές δράσεις του Ομίλου Υπεραγορών Mas

Στο πλαίσιο διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου 

Φοιτητής στο Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick είναι ο δημιουργός του λογοτύπου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Υπεραγορών MAS. Ο Leonid Laevskiy, φοιτητής στο 3ο έτος σπουδών του προγράμματοςΓραφικών Τεχνών και Διαφημιστικού Σχεδίου (Graphic and Advertising Design) του Πανεπιστημίου, ξεχώρισε μέσα από διαδικασία διαγωνισμού με το λογότυπο «για όλους mas», το οποίο θα συνοδεύει οπτικά τις κοινωνικές δράσεις των Υπεραγορών. 

Πρόκειται για το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Frederick και του Ομίλου Υπεραγορών Mas, στο πλαίσιο της οποίας η δημιουργία του λογοτύπου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου δόθηκε ως εργασία σε φοιτητές και φοιτήτριες του προγράμματος Γραφικών Τεχνών και Διαφημιστικού Σχεδίου. Οι φοιτητές/τριες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με την Υπεύθυνη Διαφήμισης Προώθησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, κα Μαρία Γεωργίου, και να ενημερωθούν για το σκεπτικό του branding και τις κατευθυντήριες που έπρεπε να ακολουθήσουν. Για ένα εξάμηνο, οι φοιτητές/τριες του προγράμματος σε Λευκωσία και Λεμεσό εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων καθηγητών Κώστα Μάντζαλου και Δημήτρη Κοκκινόλαμπου. 

Η εταιρεία προχώρησε σε αξιολόγηση των έργων και ξεχώρισε τo λογότυπο «για όλους mas», του Leonid Laevskiy. «Είμαστε περήφανοι για τον Leonid και τη δουλειά του για το νέο λογότυπο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των υπεραγορών Mas. Είναι πεποίθησή μας ότι η εμπλοκή των φοιτητών και φοιτητριών μας σε πραγματικά πρότζεκτ προσφέρει πλούσιες εμπειρίες και γνώσεις και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με τους μελλοντικούς τους εργοδότες, γι’ αυτό και ενσωματώνουμε τέτοιες δράσεις στα προγράμματα σπουδών μας», αναφέρει ο Καθηγητής Κώστας Μάντζαλος, Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick. 

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Frederick, ο Όμιλος Υπεραγορών Mas παρέδωσε στον Leonid Laevskiy χρηματικό έπαθλο. Παρόντες/ούσες στην τελετή ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Υπεραγορών Mas, κ. Λουκάς Ζουρίδης, και η Υπεύθυνη Διαφήμισης, Προώθησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κα Μαρία Γεωργίου, και οι διδάσκοντες Κώστας Μάντζαλος και Δημήτρης Κοκκινόλαμπος.